Instructies

Hierbij de gebruiksinstructie voor het beste gebruik van de Fash-On mondkapjes.

FavIco Fash-On

Bacteriën en virussen overleven een ritje in de wasmachine bij 60 graden celcius niet; Echter, wat zeker zo belangrijk is, is het wasmiddel of zeep, en dan met name de hoeveelheid daarvan. Het Corona-virus is een zogenaamd membraan-bevattend virus, wat uit vetdeeltjes bestaat. Met wasmiddel of zeep los je vet op en daarmee wordt ook het virus aangetast; 60 graden water maakt het dan helemaal af. In theorie zou 40 graden ook voldoende moeten zijn, maar voorlopig adviseren wij toch echt 60 graden. Mochten er nieuwe adviezen komen, zullen wij onze instructies uiteraard aanpassen. Belangrijk is om de kapjes in een wasnetje te wassen, om eventuele beschadigingen en vervorming tegen te gaan.

Maten

Fash-On ontwerpt en maakt mondkapjes in drie maten, S(mall), M(edium) en L(arge), en hoewel iedereen anders is, zijn deze maten in zijn algemeenheid passend voor:

  • L: Volwassen mannen
  • M: Volwassen vrouwen & tieners
  • S: Kinderen (7-12 jaar)

Om zeker te zijn van de juiste maat, volg dan de meetinstructie hieronder zodat je de juiste maat bestelt. Voor de echt kleine kinderen hebben wij momenteel geen mondkapjes in de collectie.

Fash-On - Meetinstructie
Van oor – via puntje van de neus – naar andere oor