Mission Accomplished!

13 maanden geleden hebben Maarten en ik bedacht dat we met die lelijke mondkapjes die niemand zou willen dragen iets leuks, iets positiefs moesten doen. En dat we de lokale economie moesten stimuleren door alles hier in ons eigen landje te laten ontwerpen en, het liefst met de hand, laten maken. En dat hebben we met heel veel plezier dus ook al die tijd gedaan!

Met ontwerpers Laurie, Guus, Dorien & Melike hebben we prachtige Fash-On Originals gemaakt, met de inspiratie van schilderijen van Huub en het design van Señor Mostachio hebben we de Original collectie gecompleteerd. Stuk voor stuk unieke, mooie ontwerpen. 

En Maarten is stad en land afgereden, soms met de auto, soms op de motor om de mooiste stoffen voor onze Essential collectie uit te gaan zoeken. Voorwaar geen makkelijke opgave, daar iedereen op zoek was naar stoffen tijdens die eerste weken, maanden, van Corona. Bijzondere tijden allemaal.

Maar het moest ook ons merk, jullie merk, worden. Het moest herkenbaar zijn, herkenbaar Nederlands zijn. Dus daar kwamen onze oranje Signature Straps vandaan. En het moest comfortabel zijn, dus vandaar onze zachte Comfort Grey voering. Echt Fash-On.Maar bovenal wilden we een goede vibe brengen, mensen samenbrengen, mooie dingen maken en plezier beleven in een tijd die weinig reden tot vreugde bracht. En daarin zijn wij volledig geslaagd!

Met dank aan het geweldige team van BlueView Atelier B.V. in Apeldoorn, hebben we vele duizenden (!) Fash-On mondkapjes mogen versturen naar jullie, onze fijne klanten in Nederland en België. We hebben zoveel leuke opmerkingen gehad, zoveel complimenten, leuke chats en gesprekken mogen voeren. En soms gingen er dingen mis en sprongen Maarten of ik in de auto om een bestelling zelf te bezorgen omdat PostNL het even niet aankon. Ook hebben we een keer een taart laten bezorgen om haar te bedanken voor haar geduld, unieke tijden!

En nu zijn we klaar! Het virus lijkt nu dermate onder controle dat we binnenkort weer zonder, mooie of minder mooie, mondkapjes weer deel mogen nemen aan de samenleving. Daar kijken we naar uit, net als jullie!

Dus wordt het tijd om de deuren van Fash-On te sluiten, de schappen op te ruimen, elkaar nog eens goed in de ogen te kijken en er een glas op te heffen! We danken jullie voor jullie vertrouwen, voor de vele leuke momenten en voor jullie geloof in onze filosofie – heel erg dierbaar!

De schappen moeten leeg, vandaar dat we nu een opheffingsuitverkoop gaan houden gedurende de hele maand Juni. 66% korting op alle mondkapjes – de verzending is niet langer gratis, maar € 3,95.

We wensen je een geweldige zomer toe en danken je, voor een laatste maal, heel hartelijk voor jouw vertrouwen in onze onderneming.

Maarten & Hugo

Let op: retourneren kan niet meer tijdens de opheffingsuitverkoop en op = op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *